Το ιατρείο

Το ιατρείο

Το ιατρείο διαθέτει σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, που φέρει όλες τις πιστοποιήσεις (καρδιογράφο, φιάλες οξυγόνου, ζυγούς ακριβείας, αναστημόμετρο, πιεσόμετρο κ.ά ) και πληρεί όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Ο χώρος υποδοχής και το καθιστικό είναι ειδικά σχεδιασμένος για να προσφέρει αίσθημα χαλάρωσης και οικειότητας στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες μας.

 Στον ίδιο χώρο αντιμετωπίζονται επείγοντα περιστατικά, όπως αναπνευστική δυσχέρεια (δύσπνοια), λαρυγγίτιδα κ.ά. με τον κατάλληλο ιατρικό και φαρμακευτικό εξοπλισμό.

Επιπλέον, όπου χρειάζεται παρέχεται και φυσικοθεραπεία του αναπνευστικού για την ανακούφιση των ασθενών μας.

Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα εκμάθησης και υποστήριξης των μητέρων που θέλουν να θηλάσουν τα μωρά τους σε έναν ειδικά διαμορφωμένο ζεστό χώρο.

Το ιατρείο υποστηρίζεται από γραμματεία, που με υπομονή, ευγένεια και σεβασμό απαντά στις κλήσεις όλων και υποδέχεται τους μικρούς μας φίλους κ τους γονείς τους. 

Τα ραντεβού ρυθμίζονται με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην υπάρχει αναμονή και συνωστισμός κατά την προσέλευση στο ιατρείο. 

Διατίθεται όσος χρόνος είναι απαραίτητος, για να συζητηθούν και να λυθούν όλα όσα προβληματίζουν τους γονείς, επιτρέποντας ταυτόχρονα στους μικρούς μας φίλους να εγκλιματίζονται. 

Τα νεογέννητα παραμένουν περισσότερο χρόνο, για να βοηθήσουμε τους νέους γονείς να εξοικειωθούν με την καθημερινή φροντίδα και ρουτίνα των μωρών τους. 

Τηρούνται όλα τα μέτρα έναντι Covid 19.